Talare

Rolf Andersson
Rolf Andersson

Rolf är specialistläkare inom anestesi och intensivvård, och även smärtspecialist. Under COVID pandemin jobbade han på intensivvårdsavdelningen med de allra svårast COVID-sjuka.

Rolf har arbetat som läkare på intensivvårdsflygplan baserade i Förenade Arabemiraten och Singapore, och sedan 2009 är han läkare på Formel 1 racet i Abu Dhabi. Rolf har även varit med försvarsmakten på FN uppdrag i Timbuktu, Mali där han blev beskjuten! En högst spännande och intressant människa! Kom och lyssna på hans resa!

Johan Berger
Johan Berger

Johan är inspiratör, coach, föreläsare, handledare och författare har etablerat sig som en av Sveriges mest bokade föreläsare och workshop-ledare på tema kommunikation, teambuilding och relationer på arbetstid inom näringsliv, vård och omsorg och konferens.

Med föreläsningen; "Så öppnar du dörrarna för en bättre kommunikation på jobbet" lär du dig de fem viktigaste nycklarna för att skapa allians i uppdraget och resan mot målet. Fyll på verktygslådan, få ny energi och upplev värsta peppen tillsammans med kollegorna och Johan på Medrekmässan!


Ferhat Baysal
Ferhat Baysal

Kom och möt Ferhat , en otroligt imponerande man som redan som 7-åring använde kundvagnarna i affären som ambulansbår och hade drömmen inställd på att jobba inom vården. När kompisarna hade praktik på Stadium eller restauranger, valde 14 åriga Ferhat att praktisera på Huddinge Sjukhus.
Idag är Ferhat anestesisjuksköterska, ambulanssjuksköterska och egen företagare. Låt er inspireras av Ferhats resa på Medrekmässan. Wow-faktorn är hög! 

Ida Östlund
Ida Östlund

Hon föreläser om sjuksköterskans status och kompetens och det är hennes drivkraft!

Efter sina gedigna arbetslivserfarenheter, studier inom sjuksköterskans historia och intresse för organisation och ledarskap har hon nya och tankeväckande infallsvinklar om hur vården i Sverige kan förbättras och hur sjuksköterskor och chefer inom offentlig verksamhet kan göra och tänka annorlunda. Ida vill ändra på mönster och tankesätt som kommer från vår historia, som både verksamheter, sjuksköterskans övriga team-medlemmar och sjuksköterskor lever kvar i!

Är du nyfiken på att få andra perspektiv på ditt arbete och din organisation? Se saker som du tidigare bara känt "något är fel"? Vill du veta hur DU kan skapa förändringar? Missa inte Ida Östlunds hoppingivande föreläsning!


Moderator: Anna Dyhre

Employer branding specialisten och författaren på detsamma, Anna Dyhre, kommer leda och vara moderator för föreläsningarna samt paneldebatten under Medrekmässan.  

Den bakgrund Anna har från affärsvärlden kombinerat med hennes stora samhällsintresse och mångåriga erfarenhet av Employer Branding är en unik mix. Denna mix ligger till grund för Annas unika förmåga att, med konkreta exempel, tydliggöra hur Employer Branding och HR kan, och bör, gå hand i hand med affärsnyttan.

Program

12:00 Mässan öppnar

12.05 Doktor Mikael Sandström

12:30 Föreläsning Johan Berger

13:30 Föreläsning Ferhat Baysal

14:00 Falck - med verklig påverkan på livet, Samtal med Falcks nya vd Fredrik Hiort af Ornäs om utvecklingen av prehospital vård och framtidens mobila vårdtjänster.

14:20 Bemanningsföretaget Reflekt, Ariane Bøe Morina och Lisa Meguenni

14:40 Kura Omsorg/Team Olivia, Johnny Thalberg

15:00 Region Hovudstaden DK - Att jobba i Danmark, möt Gabriella Levi

15:20 PR Hemsjukvård - Ledarskap & Medarbetarskap, Alexandra Seluyanova och Marita Ölmheden

15:40 Föreläsning Ida Östlund

16:15 Föreläsning Rolf Andersson

16:45 Karolinska Universitetssjukhuset - Från covidkaos till morgondagens vårdandeBåb Bengtsson intervjuar sommarpratande Eveline Jacobson

17:05 Employer branding experten Anna Dyhre

17:15 Paneldebatt (Tema Employer Branding)

18:00 Mässan slutar