Anmäl dig GRATIS som besökare, förboka din plats på Medrekmässan! 

Eller kom bara förbi!

Varför Medrekmässan?

Mässan riktar sig till dig som söker arbete inom vårdsektorn och är intresserad av att knyta kontakter med nya arbetsgivare. Kanske har du arbetat inom ditt område i några år och vill prova en ny arbetsgivare eller tjänst? 

Då är detta den perfekta mötesplatsen för dig som vill mingla runt och säkra ett bra jobb! Under dagen har du möjligheten att träffa utställare från hela Sverige, men också utländska arbetsgivare som är nyfiken på just din kompetens.  

Varför besöka Medrekmässan?

Vi brinner för din utveckling och möjligheter inom vårdsektorn!

Medrekmässan arrangeras av Medrek.se tillsammans med Hälsojobb.se, efter 16 år i branschen har vi märkt att inget slår det personliga mötet när det kommer till rekrytering och det är en av anledningarna varför vi började arrangera Medrekmässan. Arbetstagare och arbetsgivare möts och besökare kan på ett personligt och professionellt sätt få svar på frågor som är viktiga i valet av en ny arbetsgivare.

Detta är den perfekta mötesplatsen för dig som vill träffa din framtida arbetsgivare och säkra ett bra jobb. Under dagen har du möjligheten att träffa utställare från norr till söder som är nyfiken på just din kompetens.

Mässan är helt gratis och som besökare är du varmt välkommen på drop in under hela dagen.